Tori Street Food Vida Nikolića stavio je na meni kolače Roberta Hromalića
Tori Street Food u zagrebačkom naselju Špansko ovih je dana pojačao jelovnik Le Kolačevim desertima. Tori sada drži mochi sladoled od yuzua, manga i matche, kao i klasične Le Kolačeve deserte; yuzu cheesecake, lješnjak i jabuku s vanilijom. Sladoled košta 30 kuna a kolači 32 kune.
adsense_content_v3
Chef Vid Nikolić, čovjek koji je napisao recepte za veliku većinu hrvatskih azijskih fusion restorana, ovim je potezom efektno riješio pitanje deserta, koje redovito muči azijske restorane ali i burger barove i druge street food lokale.Robert Hromalić definitivno je najkreativniji zagrebački slastičar. Hromalić se nedavno povukao iz Konzumove distribucije, kako bi izbjegao opasnost masovne produkcije.
Hromalićevi su kolači vjerojatno najukusniji i najkvalitetniji u Zagrebu. S obzirom da je Nikolićeva hrana razmjerno pikantna, mochi sladoledi ili yuzu cheesecake čine se kao idealan završetak ručka u Tori Streetu


